• Soba Faris

Reconfigured layout to a Georgian home in Bristol

Updated: Mar 10


We recently posted our site survey notes of a Georgian house in Bristol for which we've been commissioned to redesign the layout. Once we modelled the existing dwelling in 3D using the survey notes, we then moved on to a series of design proposals based on the client's brief.


The linear and narrow nature of the existing rear extension has created a series of rooms that lead off one another. We have proposed reconfiguring much of the ground floor to accommodate a wider open-plan kitchen and diner. We sought to keep the existing garden studio in place for working from home whilst making it feel like part of the overall dwelling. These design interventions have created a series of different garden spaces for different uses, with differing materiality.


7 views0 comments

Recent Posts

See All