top of page
  • Writer's pictureSoba Faris

A contemporary extension in Portishead



We are pleased to share this sketch of a design in Portishead that is about to enter the planning stages of the project. The clients commissioned us to reconfigure the ground floor layout to provide them with a well sized kitchen/diner for family dining and entertaining. Key to the design was taking advantage of the south facing views over Portishead and the countryside in the distance.

12 views0 comments

Recent Posts

See All

Planning achieved for a new storey above a bungalow

Following a few planning obstacles, we are very pleased to announce that we have succesfully achieved planning permission for the construction of a new storey to a bungalow in Portishead. Two prior ex

Comments


bottom of page